Covid

on

Jaha så var det igång igen, nu stiger smittan i flera länder. Jag åkte dit och därav anledningen att jag inte bloggat på några dagar. Vaccinerad tre ggr, covid 2 ggr och nu igen. Det börjar bli tråkigt minst sagt. Men, men man är bättre nu och jag har tagit mig från Malta till London där jag ska på min dotters Graduation cermony kommande tisdag.

Annars tar jag det fortfarande lugnt så inga tre träningspass per dag längre utan nu är det vila som gäller. Härligt att man inte har viloångest såsom i ortorexi. Men lite bilder från Malta i alla fall – innan jag deckade.

Middag på terassen
36 grader

Mer om ortorexi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.