Rusning till Ylab

on

Rusning hela veckan. Det är självfallet roligt att så många vill ha personlig hjälp med att förbättra välmående och prestationsförmåga. Just nu är det väldigt många från fotboll som kommer och det uppskattas eftersom många av oss som arbetar på Ylab gillar fotboll. I över huvud taget är bollsportare spännande att träna inte minst för att vi får använda vår Sport Wall vilken är som klippt och skuren för bollsportare som vill vässa tekniken.

När vi öppnar vår nästa anläggning i december får man hoppas att det blir lika många aktiva idrottare som kommer dit. Just nu förbereder vi lokalen och allt som behövs göras därtill. Du som undrar får hålla ut ett tag till, snart kommer bilder, information och möjlighet till förbokning.

Vill bara påminna om stundande 7 månader vinter

Idag var det hett om öronen för min del. Många terapisamtal och fullt i lokalen i övrigt men jag han klämma in lite egen träning trots allt. Tänk att man lyckats med de sedan man var fem år gammal….inte så dumt att ha en alldeles egen träningshall i alla år.

Satt ute och åt ikväll igen, man bara suger ut set sista av sommaren. Saknar redan medelhavet och nu stundar brrrrrrrrr snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.