oj oj oj vilken fest

Amelia Adamo och Lucio Benvenuto firades rejält igår. Vandring i Hälsingegårdar, hambo på logen och lagrodd i spöregn inledde dagen.

Jubilarerna själva

Vi hann med lite Spa innan det var dags för fördrink, alkoholfri för övrigt eftersom vi skulle ha champagneprovning efter detta. Alla män hade smoking och jag kan bara hålla med Amelia, det är väldigt snyggt.

Jag passade på att ta en bild tillsammans med en av Ylabs trognaste kunder Stephan Tolstoy. Han har tränat regelbundet i tjugo år så ni förstår varför han ser snygg ut i smokingen.

Champagneprovningen introducerades av själva Tattingergrundarens sonson vilket var en krydda på moset. Vi fick höra om husets historia vilket inte var utan drama. Sedan var det dags för årgångschampagne.

Maten var fantastisk och alla fem barnen höll tal för sin mamma och pappa. Rörande och roligt och än värre blev det när kollegerna från Amelias tidningar dundrade upp på scenen med sin egenproducerade musikal om Amelias liv.

Kollegerna

Susanna Hobohm gjorde ett bejublat framträdande och humorn varvades med en underbar sopran som sjöng ur Carmen med mera följt av Cohen låt……

Glimrande framträdande

Agneta Ljungman är festfixare emeritus. Vilka framträdanden hon fått ihop för att inte tala om godisbordet.

Sveriges bästa godisbord

Ibland är det trögt med dansandet men på den här festen dansade alla, gamla som unga fram till 02. Jätteroligt var det i alla fall och stort grattis till Lucio och Amelia, även hon en trogen Ylabbare sedan 20 år.

Agneta partymaster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.