Äntligen en sida igen

on

Efter fyra dagar med kommunicerande med WordPress är min sida uppe igen om än lite haltande. Vissa funktioner är inte reparerade men jag kan i alla fall skriva igen. Så vad har hänt de senaste fyra dagarna, not much men man har fått en hel del gjort trots allt. Ni vet, städa, lagra data, planera veckan, läsa och ha ledigt så klart.

Men inte minst så har jag varit och förtidsröstat eftersom jag ska till Italien på bröllop i helgen. Jag kommer hem lagom till valvakan vilket lär bli en rysare. Jag tror att många känner som jag det vill säga det här året är det inte helt enkelt att rösta. Ingen av partiledarna har givit ett förtroendegivande intryck utan mest tjafsat och klagat på varandra. Valaffischerna är dessutom väldigt tama. I en tid när vi behöver kunskap i nationalekonomi för att få ordning på kommande elchocker och lågkonjunktur, samtidigt som vi bör kunna en del om miljö för att bromsa den globala förstörelsen så har vi även ett krig som kan urarta rejält om man inte slutar att tro på samtal när det gäller diktatorer. Ryssland har just köpt vapen från Nordkorea för övrigt.

Sedan har vi det som berör mig mycket, hälsa och sjukvård. Hur lång tid ska det ta innan man inser att vår sjukvård fungerar betydligt sämre i jämförelse med flertalet länder i Europa (aj, aj vad ont det gjorde i den Svenska folksjälen) och att det beror på systemfel. Man har helt enkelt en uråldrig och förlegad organisationsstruktur.

Nog om detta. Idag är jag på kurs och i morgon stundar styrelsemöte så det är lite att förbereda. Sedan tänkte jag skriva lite om hur det kommer sig att många är rädda för att gå upp i vikt när man minns att man mådde bättre då än i nuläget med undervikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.