Bröllop i Italien är något alldeles extra

on

Aldrig någonsin har min blogg legat nere så länge som den just gjort. Mycket har hänt under de dagar som gått så här kommer lite sammanfattning.

Första kvällen i Italien var den dag drottning Elisabeth dog så då satt man klistrad vi TV. Dessutom gjorde Ukraina landvinningar som även det höll oss upptagna.

Italien

En fantastisk resa till Padova dagen efter för att vara med på Franceskas bröllop. Hon arbetar som coach på Ylab för er som inte vet vem hon är. Ett italienskt bröllop borde stå på allas bucket list för så kul och trevligt det var. En så fin och romantisk vigsel och bara apertifen därefter tog tre timmar innan långbord med middag serverades. Såååå gott. Tårtskärandet lite senare på kvällen blev både högtidligt och charmigt innan mer drinkar och prat med härliga människor fortsatte in på natten. Så hur var vädret (typisk svensk fråga)? Spöregn en halvtimme innan start och blixtar och dunder med mörkläggning precis när festen var slut.

Anatoli, Francesca och jag

Vägen hem gick via Venedig där varken jag eller maken varit tidigare. Strålande sol och båtfärd från flygplats till hotellbryggan. Ganska många turister men inte alls som under sommaren och behagligt värme boostar oss (inför 7 månader vinterbrrr).

Venedig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.