Sol och pannkaka

on

Upp som en sol och ner som en pannkaka brukar man säga men idag har det varit väldigt mycket upp och ner. Upp rejält i morse när Krimbron sprängdes och fortsatt upp under promenad rund stan. Sedan kom pannkakan, SPSS och förlorad data är aldrig roligt och speciellt inte idag när jag ligger i slutfas gällande forskningsresultat fören överviktsgrupp. Nåja, vad är väl en bal på slottet……

Igår var så pass bra att det väger upp för då var Agneta från London här och vi tog ett glas ihop på Pressklubben. Uppdatering på hennes nya plats på Mauritsius där hon kan både verka som psykoterapeut och gruppinstruktör. idealiskt. Kul att även träffa Chatarina som fortfarande har sina Pilatesklasser.

Nåja, ikväll var det dags att träffa Johanna och Janne på Lådan. Lådan ligger på Luntmakargatan 63, med andra ord samma adress som Yvonne Lin´s Workout en gång i tiden. Det blir en hel del nostalgi när man rör sig i den lokal där man avverkade cirka 20 000 klasser en gång i tiden. Tiden går men känslan för träning består.

Gruppinstruktörer MEGA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.