Affärsmingel på Ylab

on

Ännu ett affärsmingel på Ylab med intressanta företagare som vill veta mer om vad Ylab gör. Ja vad gör vi då? Vi skräddarsyr helhetshälsoprogram för privatpersoner och företag med krav på redovisade resultatförbättringar. Kost, träning, terapi, kunskapsbildning……you name it….vi levererar. Vanligtvis är det företagsledningar och nyckelpersoner som blir kunder på ylab eftersom de har ont om tid och då blir kraven på coachernas kompetens högre, konsten att leverera toppresultat på minimalt med tid kort sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.