Hur är ditt liv?

on

Vi är många som funderar och grubblar över våra liv vilket hör till att leva kort och gott. Vissa av oss har fokus på allt elände som vi upplevt medan andra blickar framåt i något mer positiv anda. Ibland känner vi en sorg över att livet inte verkar vara rättfärdigt och kanske finns det några som känner sig mer förunnade av livets goda än andra. Men oavsett vad vi tänker och känner så lever vi ett liv och det är inte så dåligt.

Om man inte är nöjd med sitt liv så är det inte mycket till hjälp att älta eländet för det lär inte göra situationen bättre. Det är nog mer framgångsrikt att ta itu med det man inte trivs med på ett eller annat sätt. Varför inte börja med att fundera över hur du VILL ha det om du fick styra och ställa helt fritt.

För att få det som vi vill måste vi först förstå vad vi vill.

Jag tycker att det är ganska bra att fundera på olika livsarenor såsom hur skulle jag vilja att mitt arbete, mitt kärleksliv och familjeliv såg ut? Finns det mer att önska gällande sociala aktiviteter eller är det tid för att ta hand om mig själv som skulle vara välkommet? Vill jag vidareutbilda mig eller kanske träffa fler personer som delar mina intressen?

Om du inte frågar dig själv vad du vill riskerar du att fastna i vad du varit.

Själv är jag supernöjd med mitt arbetsliv, kärleksliv och min fritid men jag skulle vilja ha lite mer tid med mina barn.

Coachning för att må bättre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.