Kärt möte med judolegender

on

Tisdagsträningen på SPIF Judo var över och på väg till duschen blev jag stoppad av Pernilla Ribeiro Novais, SPIFs mega judoka som ville presentera mig för judolegenden Ann Löf från IK Södra Judo. Men Ann och jag, till Pernillas förvåning, går tillbaka långt i tiden när vi arrangerade en landskamp i judo mellan Sverige och Taiwan. Det var på 80-talet och närmare bestämt året innan mitt sista VM. Det var så spännande att höra att Ann även hade bilder kvar från den tiden.

Handen på hjärtat, jag älskar min idrott Sanda men måste ändå säga att atmosfären i judovärlden är något alldeles extra. Värdegrunden respekt och ödmjukhet genomsyrar verksamheten och blandas med en trevlig atmosfär rätt och slätt och jag trivs verkligen i gänget, även som en liten utombordare. #IK_Södra_Judo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.