Balans arbete och privatliv

on
Dagligt skrivförslag
Hur balanserar du arbete och privatliv?

Det har aldrig varit ett större problem för mig att balansera arbete och privatliv eftersom jag är uppväxen i en idrottsvärld där belastning och återhämtning är grundstenar så detsamma gäller i det vanliga livet för mig. Från den världen fick jag även med mig vikten att ställa tävlingskrav i relation till min egen förmåga så det gör jag även när det gäller arbetslivet.

Min idrott var wushu vilket härstammar från kinesisk kultur med inbyggd filosofi så innebörden av att balansera yin och yang blev en nyckel för att få balans i livet. När det blir för mycket negativ energi in är lösningen att tillföra lite mer positivt kort sagt. När jag ger mycket exempelvis i träning ser jag till att få extra bra återhämtning, när jag ger mycket i min roll som psykoterapeut ja då pluggar jag lite extra. Låter det konstigt att jag lägger in mer tid för studier? Inte alls, det är en ynnest att få lyssna och lära från de som vet mer än jag.

För hjälp med fysisk och psykisk balans kan du kontakta Ylab Wellcare info@ylab.com för en wellnessanalys

http://www.ylab.com

Läs mer: Balans arbete och privatliv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.