Bye bye Barcelona

yvonnelin_60_livet_barcelona_ladiagonaleOnce again leaving beautiful and charming Barcelona. For anyone appreciating architechture, arts, beaches and life – this is the place to visit.

yvonnelin_60_livet_barcelona_gaudiEfter flera veckor i Tarragona och Barcelona är det nu dags att flyga hem till Sverige igen.  Barcelona är en stad som jag besöker årligen och framför allt när tiden inte räcker till för att åka till Asien.

 

 

Jag har alltid varit intresserad av arkitektur och kan utan problem vandra runt i städer enbart för att titta på byggnader. När en stad dessutom erbjuder en god portion konst, ja då har man inget problem med att fylla tiden.

yvonnelin_60_livet_barcelona_fasad2yvonnelin_cigarren_barcelona

Kontemplation är ett ständigt återkommande ord i den kinesiska filosofin. Jag tror att en del i väst missar många av livets små tillfällen, helt enkelt för att man rusar förbi. Ta en tur i stan och titta uppåt på byggnaderna och låt dig inspireras. Eller varför inte en promenad i naturen? Ta ut öronpropparna och lyssna till de fantastiska ljud som omger oss, om vi bara lyssnar. Man behöver inte gå på mindfulnesskurs eller naturterapi för att få lite ro i sinnet. Lugnet finns runtomkring dig.

yvonnelin_60_livet_barcelona_träd

yvonnelin_60_livet_barcelona_stol

Kommentera