Min fantastiska födelsedag

on

champagnefrukostyvonnelin_träning_kick_treeMin 60-årsdag startade med Champagnefrukost med utsikt över vackra Barcelona (och min fantastiska man).

Självklart blev det träning i parken även om det är födelsedag (filmen från igår)innan en promenad  längst stranden till stan.
yvonnelin_60_livet_oysterbarCava och charkuterier på ett trendigt saluhalls-liknande restaurangparadis och avslutning senare på kvällen som blev fantastisk.

yvonnelin_60_Nueve_Reinas_livetEn mer romantisk restaurang får man leta efter. Argentinskt kök där maten var perfekt, vinet underbart och servicen klanderfri. Tiramisu till efterrätt var inte bara hemlagad och fantastisk utan fylld av minnen. En gång i tiden när Moskva just börjat öppna restauranger åt vi just Tiramisu i kvarteret Arbat. Det man gjort när man var nykär tål att upprepas!

yvonnelin_60_livet_meny

 

 

 

Den här kvällen fanns det helt enkelt inte en enda sak att klaga på eller ens kommentera (en unik händelse i en kvinnas liv). Till och med vinets etikett verkade vara utformat till mig personligen. Det bästa av allt är när en som jag som basar över mycket i min vardag inte har tagit ett enda beslut den här dagen. Allt blev dessutom så mycket bättre så kanske är det dags att lägga ner beslutsfattandet hemma.

yvonnelin_60_anatoligrigorenko_ilnationalTack alla ni som gratulerade och skrev så fina inlägg via mejl och facebook! Om någon inte fått svar ännu, det kommer var så säker. Det tar bara lite tid och idag är vår sista dag här.

Kommentera