60 years old and still kicking

M style 60Sixty years old today. MY STYLE 60 is the martial arts style. Still kicking and punching, enjoying life and no worries about getting older. No plastic surgery, my wrinkles stay as they are. They represent my memories of a rich life from East to West. Woke up in beautiful Barcelona, Cold Play on the TV, champagne breakfast and Anatoli telling me that I turned 30 once again. The film includes 60 techniques that I learned from Wuhsu Sanda. I got inspired from my cousin Odd who lifted a 65 kilo dumbell 65 times. Amazing! Enjoy the film and be nice – I am 60 after all (Anatoli calls me princess but I should be queen by now don´t you think)…
yvonne.in_träning_kick_pushkick_calafellIdag är dagen då jag fyller 60 år som synes på filmen. Som 17-åring i Kina förstod jag att det var något bra med att bli äldre. Man fick mer respekt som gråhårig än som ungdom. Kanske var det just den inställningen som gjort att jag aldrig varit rädd för att bli äldre. Plastikkirurgi och ångest för rynkor är inget för mig. Varje ålder har sin charm och varenda rynka jag har är minnen av ett rikt liv från öst till väst.

Idag vaknade jag i vackra Barcelona till champagnefrukost, Cold Play på TV och Östrogen för att rädda dagen (för min man). Det hör inte till vanligheterna att jag tränar efter skumpa men idag blev det så. Utanför fönstret finns nämligen en fantastisk park så vem kan låta bli. Inspirerad av min kusin Odd som lyfte 65 x 65kg hantel när han fyllde år körde jag 60 olika kick & punch på min 60-årsdag – Viva la Sanda!

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. Emelie skriver:

    Stort grattis bästa Yvonne! Helt otroligt hur mycket du har hunnit med dessa år och jag misstänker att mycket mer kommer hända kommande år. Tack för allt du gör för oss och hoppas du själv blivit ordentligt bortskämd under dagen! Hipp hipp huurraa på din stora dag<3

    1. linyvonne skriver:

      Hej! Ett sent tack för gratulationer men stort tack!

Kommentera