Anatolis styrkeflagga imponerar

Det här inlägget handlar det om en häftig funktionell övning. Men bara en liten parentes; tro det eller, än en gång hade hotellet gjort fel och vi blev uppgraderade till en fantastisk svit. Bådar gott för morgondagen.
yvonnelin_anatoligrigorenko_träningNu om idag; efter sedvanlig morgonträning tog vi en två timmars promenad och naturligtvis kan man inte låta bli att testa utrustningen på stranden. Alltid kul att se all testosteronstinna unga grabbar rea tuppkammen för alla tjejer i bikini. Men, men många var riktigt vältränade måste jag säga. Och när jag säger ”vältränad” menar jag inte synliga magrutor utan en kropp som kan prestera något.

yvonnelin_anatoligrigorenko_träning_flaggaVar vi än befinner oss och tränar drar vi till oss uppmärksamhet. Mig frågar de flesta om jag är polis eller militär. Anatoli får applåder. Det som i särklass drar till sig mest uppmärksamhet är Flaggan och Krokodilen. Här kommer en bild på hans flagga tagen idag i Barcelona.

 

Kommentera