Urban Delis takterrass är ett måste

on

yvonnelin_livet_urbandeliI strålande solsken gick jag och min man en promenad som slutade på Urban Deli på Sveavägen i Stockholm. Utöver god mat med bra ingredienser har stället även en fantastisk takterrass. Jag minns hur jag, under en tid då jag var en hel del i New York, imponerades av såväl penthousegrönska som takträdgårdar. Nu har uppenbarligen idén nått Sverige och Urban Delis tak är definitivt värt ett besök. Bar med enklare mat, stolar och bord utefter snirkliga gångstråk, gröna växter runt omkring och inte minst en fantastisk utsikt i fyra vädersträck.

Det är de här sinnestillfredsställande små stunderna som är så värdefulla i livet. Konstigt nog minns man dem intensivare och längre tid än de påkostade dyra arrangemang som sammanfaller med ledigheter.

Kommentera