Urban Delis takterrass är ett måste

on

yvonnelin_livet_urbandeliI strålande solsken gick jag och min man en promenad som slutade på Urban Deli på Sveavägen i Stockholm. Utöver god mat med bra ingredienser har stället även en fantastisk takterrass. Jag minns hur jag, under en tid då jag var en hel del i New York, imponerades av såväl penthousegrönska som takträdgårdar. Nu har uppenbarligen idén nått Sverige och Urban Delis tak är definitivt värt ett besök. Bar med enklare mat, stolar och bord utefter snirkliga gångstråk, gröna växter runt omkring och inte minst en fantastisk utsikt i fyra vädersträck.

Det är de här sinnestillfredsställande små stunderna som är så värdefulla i livet. Konstigt nog minns man dem intensivare och längre tid än de påkostade dyra arrangemang som sammanfaller med ledigheter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.