Minnet svek

on

Är hamburgare dåliga för minnet månntro?

yvonnelin_flippingburgerIgår glömde jag helt bort att skriva ett inlägg så eftermiddagens inlägg lär handla om hur minnet fungerar. Det var en riktigt lång dag igår från sju på morgonen till halv åtta på kvällen. En rolig och spännande dag med vårt nya nyförvärv på jobbet Åsa och mycket trevligt och givande samtal med våra kundambassadörer. Vi var vrålhungriga när vi begav oss hem så det blev IPA och hamburgare på Flipping Burger. Jag är fortfarande imponerad över att det alltid är så mycket folk där. Fyrtiofem minuter kö en tisdag kväll klockan 20.00. Det är inte illa efter att ha varit öppna i flera år redan. Som tur är bor vi i närheten så vi kan alltid ta en take out. Mätta och belåtna satte vi oss i soffan och inte hade man en tanke på att skriva något. Så det kan bli en höstdag i oktober.

Kommentera