Mindful Moment

Sittande glädje

Vi säger ofta att vi inte har tid men tid är just det vi har. För vem kan väl inte hitta en stol att sitta på under två minuter? Sitta ner för att helt enkelt bara reflektera över något som känns betydelsefullt för dagen. Visa att det finns starka kontraster till hetsen att behöva stå hela dagarna för att göra av med mer energi.

Vänd på tanken och ta dig från väst till öst. Här kommer en första liten övning som bara handlar om konsten att kunna sitta och tänka på en positiv sak som hänt under dagen. Bara en enda tanke i två minuter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.