Dåligt SATS!

on

excercising-too-muchHon kunde ha dött

En ung kvinna köper kort på SATS för att få hjälp med träning. Rasar 30 kg i vikt och blir svårt anorektisk. Ingen kommenterar hennes tillstånd under hela den destruktiva resan och till slut är hon så sjuk att hon går till receptionen för att säga upp sitt medlemskap. Receptionisten frågar varför, varmed denna unga kvinna pekar på sig själv och säger att det är väl uppenbart. Hon blir då upplyst om att hon har tre månaders uppsägningstid. Den anorektiska och besvikna kvinnan skriver till SATS och berättar sin historia men får inget svar.  Uruselt kundbemötande.

Konsumentverket skyddar dig som konsument

Vad jag vet så har SATS haft reklam som säger att ”vi kan träning”.  Detta kan man möjligen ifrågasätta när personal inte kan se när en person blir sjukare och sjukare och tynar bort. Tack och lov att konsumenter som fått fel råd har andra vägar att gå idag. Konsumentverket hjälper till att utreda huruvida fel begåtts från Personliga Tränare som idag har krav på sig att gå utbildningar som uppfyller de minimikrav som Svenska Institutet för Standardisering publicerat i december 2012.

Kommentera