Las Vegas, one of a kind

Ingenting är som Las Vegas. Det måste vara tionde gången jag är här och förundrat ser hur alla tycks älska den här platsen.

Party, party

img_88941Så mycket alkohol, så mycket spel, så mycket festande, så mycket liv och rörelse, så många fantastiska shower. Men samtidigt så mycket elände och så många tragedier. Pawn shops talar sitt tydliga språk när någon spelat bort allt de äger och har. Hotellen konkurrerar hårt och rummen antyder både det ena och det andra med sina sammetstecken och speglar i taket. Grey, grey, grey… shades.

Robin Peters, Cirque de Soleil i Las Vegas

Showerna är många och mina tankar går till en av Ylabs kunder som var dansare och musikalartist. Han hade skadat sig och Ylab fick förmånen att ta hand om honom och den karriär han trodde sig ha förlorat. Rehab över och det blev mer träning och faktiskt även shower i Ylabs regi.

Slutet gott allting gott, han hamnade här i Vegas och gjorde karriär. Läs mer om Robin Peters på vår hemsida http://www.ylab.com/admin/Frameset.html

Kommentera