Värd att beundra

Fullt hus på Berns

Igår kväll var det Kampsportsgalan på Berns. En härlig tillställning för de som gillar kampsport i alla dess former. Jag var där med styrelsen i vårt förbund som just avslutat årsmötet för 2016. Fullpackat var det när tio olika priser skulle delas ut. Mest imponerad var jag av Hamza Boughamza som fick kampsportarnas pris framröstat av de som tränar wushu, kickboxning, thaiboxning, kendo, MMA med många fler idrotter.

Han kommer från Tensta och har en minst sagt brokig och halvkriminell bakgrund. Men han reste sig upp en dag, började träna, fick ordning på sitt liv och vann tävling efter tävling. Idag är han en fantastisk förebild för många ungdomar och som han sa ”kan jag så kan dom”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.