Köra slut på någon verkar vara inne

Döm om min förvåning när man presenterar olika nyheter inom fitnessindustrin och högintensiva pass åter står i topp. Inget fel på högintensiva pass men vad som visades var 45 minuterspass i maxtempo och kräkfärdiga personer sågs som en framgång. Att köra sk-ten ur en person är ju det enklaste som finns. Hur kan det vara en merit? Hur kan i över huvud taget målet bara vara att få människor maximalt trötta och utmattade? Det har ju faktiskt ingenting med träning att göra.

Det känns som en kränkning när industrin försöker tuta i en att man ska träna som NHL spelare fast man bara är en glad motionär  långt ifrån elithockestandard.  Idioti som förvisso gynnar rehabbranschen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.