Stockholm i mitt hjärta

on

Här i asfalten är man född och när någonting fruktansvärt händer såsom idag får hjärtat rynkor. Drottninggatan var Ylabs hemadress i 14 år och många av våra kunder spatserade ofta hem längst Drottninggatan för att ta sig till T-centralen. Så även vi som arbetar på Ylab.

Nu oroar vi oss istället för de som reser med tåg och flyg för att komma till oss. Flera av er var på Ylab idag. Är ni okey?

 

 

2 kommentarer Lägg till din

 1. Julia skriver:

  Hej!

  Jag var på YLAB idag. Skulle åka med tåget hem från Stockholm 15.10. Hann förbi attentaten vid Åhléns precis och in på Centralen. Folk uppträdde väldigt märkligt och hörde i högtalaren vad som hänt. Barn grät och föräldrar försökte trösta dem.

  När vi väl kom på tåget blev det kaosartat på perrongen. Där sprang folk i full panik och skrek att folk skjuter. Samtliga på tåget låg och gömde sig på golvet i 30 minuter, samtidigt som tågpersonalen skrek i panik: SLÄPP INTE IN NÅGON PÅ TÅGET.
  Folk gjorde allt för att komma in för att ta skydd. Men fick inte komma in.

  Jag tröstade en kvinna i panik som varken kunde svenska eller engelska. Under tiden låg vi alla och trängdes mellan tågstolarna.

  Nu sitter jag och pratar med för mig två okända kvinnor om hur hemsk värld vi lever i. Men man blir väldigt medveten om hur lyckosam man är, som faktiskt klarat sig. Vissa har inte den turen, som kan säga det.

  Ska nu gå hem till min kära och vara glad för att jag har överlevt en dag till.

  Ta hand om varandra!

 2. linyvonne skriver:

  EN dag som idag ger perspektiv på livet. Det är skört och kanske finns det en mening med vad som händer. Idag var hälsans dag enligt WHO men kanske blir det känslans dag

Kommentera