Livet är skört

on

Livet är skört. Livet är relativt. När man inser att det finns de som idag drabbas av livets svåraste budskap ter sig våra vardagliga problem så irrelevanta. Kanske kan denna Hälsans dag som blev en Dödens dag få oss att resa oss och bli starka i vår kamp för ett bättre liv. Ett liv där vi tar ansvar för vårt liv och är varandras medmänniskor.

Idag är jag tacksam för att våra kunder kunde promenera från Ylab till centralen utan att drabbas av det förfärliga terrordåd som inträffade idag. Idag är en dag då jag helst vill slippa höra att tragedi blir till politik. Min stad är i mitt hjärta och inte en politisk manifestation. Omtanke har inga politiska färger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.