Landslagträning i helgen

Landslagsträning Sanda i Västerås

Söndagen blev lika fantastisk som alltid. Landslaget i Sanda slöt upp i Västerås för flera timmars träning tillsammans. Teknik slag, spark, kast följt av sparring hela eftermiddagen. Riktigt lovande killar och tjejer som nu kämpar för att få en plats till årets VM i Kazan i oktober. Alla vi som jobbar ideellt mår nog trots allt allra bäst när vi får vara med och träna de aktiva. Så är det för min del i alla fall. Kul att på sparka på lite säckar och känna sig nöjd med att man fått fram två riktigt bra landslagstränare. Alla verkade nöjda och glada och det är ju trots allt en stor del av framgången att de tävlande är taggade, atmosfären bra och tränarna kompetenta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.