Gräs inte en självklarhet

on

På vägen till ett möte beslöt jag mig för att gå via Tessinparken. Det var nog 20 år sedan sist och jag hade glömt bort hur fin den här lilla parken på Östermalm är. Men inte minst insåg jag när jag valde att gå i gräset istället för på parkvägen, att jag saknar gräs, stock och sten. Det är bra mycket asfalt när man bor och jobbar i stan.

Å andra sidan är det en lättköpt liten lycka att bli så glad när man får gå i gräs och på natursten. Tack Tessinparken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.