Slöa tränare använder Kortlek

on

Hörde om ett nytt träningsupplägg där tränande får dra en kort i en kortlek. Varje färg exempelvis Spader representerar en övning (ex burpees). Sedan betyder själva siffran att man ska göra det antal repetitioner som kortet ger, 11 ggr för en Knekt osv. Man drar kort efter kort och kanske drar man 8 spader och 2 hjärter. Eller kanske bara en färg? Ett helt pass med bara en övning? Var övningen i över huvud taget lämplig för personen i fråga?

Det här måste vara den absolut dummaste träningsplanering jag hört talas om och den absolut lataste tränaren som inte orkar göra något bättre än så. För det var ett träningspass (och inte ett kul jippo) som folk dessutom betalade för. Suck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.