Oishii desu

”Gott” betyder det kort och gott. Sitter utanför Ki Mama och väntar på min mat. Lite standard sushi idag men vanligtvis blir det annat. Riktigt bra mat faktiskt även om jag ännu har svårt för california rolls och andra halvhybrider.

Långa skandinaver slår i taket

Jag minns min tid hos min kompis Jesper i Ishikawa, en liten förort i Tokyo. Där blev det en hel del katsudon, maguru och natto. Alltid lika gott. Min kompis Jesper var så lång att han slog i taket när han hoppade på sin nyinköpta lilla runda studsmatta. Ett minne som fortfarande får mig att le.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.