VM truppen på G

on

Idag har det varit träning hela dagen för VM truppen i Sanda, det vill säga för de som ska åka och tävla i Kazan i slutet av september. Vi var i SPIF:s (Stockholmspolisens IF) fantastiska lokaler i Midsommarkransen.

Kick, kombinationer och psykologi

Idag höll jag i kick- och kombinationsträningen vilket är lika kul varje gång. Det är själva taktiken i kampträningen som gör att man gillar kampsport. Att klura ut hur man ska få poäng och undvika att bli knockad ort och gott. Sedan hade vi idrottspsykologi vilket även det är något som jag gillar att prata om. Prestationsångest närmare bestämt och hur man ser till att inte hamna där.

Två taggade tjejer i år

Det är ett jättetrevligt gäng på fyra killar och två tjejer som åker så det ska bli riktigt spännande och kul. Två av deltagarna tog guld på EM så det gäller att tona ner förväntningarna i år.

Beijing först

Men innan dess är det Beijing om en vecka. Något tristare möten men det handlar om graderingar så det ligger nära i alla fall. Och sedan kommer man få äta riktigt god mat!

Kommentera