Oj vilken nostalgitripp

Yvonne Lin´s Studio

Var tillsammans med barnen och åt på restaturang Arirang på Luntmakargatan i Stockholm. Inte nog med att jag hade de två döttrarna till ägarna som elever i kung fu/wushu när de var 7 och 9 år gamla en gång i tiden. Arirang var även det ställe man ofta gick till när min träningsstudio låg vägg i vägg. Sveriges första aerobicssstudio.

Luntis en gång i tiden

Jag minns anläggningen som om det vore igår. Korridoren in via affär och reception, rampen ner och fönsterna in till den stora studion. Caféet intill och sedan alla omklädningsrum. Ytterligare tre studios en våning ner. Rampen ner i det som en gång varit garage blev Stockholms första inomhusklättervägg och på nittiotalet hade jag även en butik för dyk-, klätter- och skärmflygutrustning. Mitt forna kontor och övriga ytor är numera bar och restaturang – det mycket trendiga stället LADAN bor där nu.

På bilden står jag i ingången till Studio 1 där 55 glada instruktörer hoppade omkring med tusentals käcka tjejer i randiga leotards och benvärmare.

En kommentar Lägg till din

  1. Annie Croona skriver:

    Så stilig du är!

Kommentera