Filosofiskt skrivbord

on

Mitt kontor har alla möjliga tecken på att jag varit mycket i Asien. Alldeles bredvid mitt tangentbord står alla dessa figurer och ger mig inspiration. Dom symboliserar olika känslor vilket passar in i en värld och vardag som är föränderlig. Den vise, den kloke, den lustfyllde, den krigiske och arbetsmyran med flera. En härlig samling som ger mig energi varje dag när jag kommer till jobbet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.