Vänner från Natanya

Idag har vi haft besök från en av Anatolis vänner från tiden i Moskva. Läkare till yrket som driver medicinska kliniker i Moskva och Natanya. Familjen valde sol framför regn och rusk i ett Moskva där vädret liknar vårt. Så det blev vin, färsk mango samt kaka och  inte minst blev det att trevligt sällskap.

Jag har faktiskt besökt Natanya en gång för många år sedan. Jag var där och tränade (vad annars) och minns en sol som sken och ett mörker som föll när terrorister intog Tel Avivs flygplats. På den tiden var terrordåd udda och skrämmande och tråkigt nog tvingas man inse att det är vardagsmat idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.