Grymt gott Arirang

on

Genuint och välsmakande

Än en gång en fantastisk middag på restaurang Arirang, mina vänners restaurang på Luntmakargatan i Stockholm. Vägg i vägg med min gamla träningsstudio som jag hade i femton års tid. Två systrar och två döttrar lyckas med det som få asiatiska restauranger klarar av nämligen att upprätthålla det autentiska och genuina i asiatisk mat. Jag var tränare åt döttrarna en gång i tiden när de var 7 och 9 år gamla.

Något för alla

Småplock och de rena rätterna passar även de som har svårt att kunna äta allt. Om du inte varit där är det definitivt dags att prova några av deras exotiska rätter eller varför inte köpa lite av deras såser?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.