Bättre kockar än jag i Hong Kong

on

Therese – go for it

Just när jag skrivit färdigt mina hemmagjorda små vardagsrätter slog det mig att min väninna Therese som bor i Hong Kong är en hejare på att laga asiatisk mat. Har en dotter som hänger i köket dessutom så dom två kan säkerligen koka ihop några recept som jag kan posta här på sidan.

Fransk fusion kanske?

Är det inte en bra idé? Inga fejkade kopior som man ser på vissa asiatiska restauranger här hemma (typ soja i riset) och inte heller de där riktigt komplicerade rätterna utan bara vanlig mat helt enkelt. Kom igen därborta – bara att fråga maken (som är en matlagande fransman) när idéerna tryter. Vi gillar franskt fusion!

 

2 kommentarer Lägg till din

  1. Therese Liberman skriver:

    Ha! Det här fick mig att le. Vi skall nog skicka några recept, ge oss lite tid bara;)

    Therese >

    1. linyvonne skriver:

      Allt är bättre än det svenska kinesiska köket (whoops lät inte som en komplimang men det som avsågs). Kör hårt!

Kommentera