Härlig busunge

on

Promenerade hem från Ylab längst Kungsgatan jag och maken när vi såg en liten Emil i Lönnebergliknande grabb spatserande, till synes ensam. Så vi frågade var hans mamma var varpå han pekade på sin mamma en bra bit längre fram.

Sedan fick vi det gulliga svaret ”är du hans mamma”, varpå jag sa ”självklart”. Nästa fråga kom i snabb takt till Anatoli ”är du hennes pappa”?  ”Javisst” sa han och vi funderade båda ett tag på hur grabben fick ihop det resonemanget. Härlig pratglad liten kille som säkert tar för sig i livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.