Ros till Taxikurir i Linköping

on

Idag tog jag tåget till Linköping för att besöka universitetet. Lite ute i sista stund och med regn som stod som spön i backen valde jag att ta en taxi från tågstationen till campus. Jag hade klätt mig helt fel i kort kjol och tunn kavaj så jag frös rejält. Min vana trogen gick jag förbi alla svarttaxibilar i kön och valde det trygga alternativet Taxikurir. Det visade sig vara ett bra beslut.

Vilken service

Men som så ofta så kan man inte köra bil inom campusområdet och det hus jag skulle till låg en bit in. Gissa om jag blev glad när taxichauffören bad mig vänta, gick till bakluckan och tog ut ett paraply. Sedan gick han med mig ända fram till ingången.

Det kallar jag god service. Heja Taxikurir Linköping – jag kommer att välja er igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.