Luntisgänget träffas och minns

on
GAMLA MINNEN ÄR KÄRA MINNEN

Jag har just avslutat en jättetrevlig kväll med gruppträningsinstruktörer från Luntis eller Yvonne Lins Studio på Luntmakargatan. Det var trettio år sedan vi skuttade omkring efter vi introducerat aerobics i Sverige. Det var nytt, omtalat och häftigt. VI var först helt enkelt.

Så vad hade man för minnen?

TUFF TRÄNING HAR BERIKAT LIVET

Träningslägren på KA1 ute på Rindö. Hur jag väckte alla på natten för midnattsträning. Hur man krälade i smutsen och inte minst hinderbanan. En del mindes de tuffa uttagningarna för att kunna bli instruktör och alla utbildningar som man var tvungen att ta sig igenom. Maria Borelius skriver i sin bok Hälsorevolutionen om just uttagningarna.

Sedan var det bara roliga minnen från den tiden och alla galna saker som vi gjorde. Det var så intressant att få höra om allas liv och hur faktiskt alla är i mycket god form med huvudet på skaft.

Tack alla för att ni gjorde den här kvällen så minnesvärd! 

Kommentera