I love Chris

on

Just hemkommen från Stadsteatern och en enmansshow i feministiska förtecken. Riktigt underhållande och givande, inte minst för att jag gick med min väninna Ulla (min egen kulturchef) medan gubben höll i judoträningen på SPIF. Eftersom sonen heter Chris var titeln mer än mitt i prick. Bra framträdande och presentation och en kul idé för hur man använde sociala medier.

Pjäsen återspeglade Ullas vardag i sina möten med alla skådespelare som behöver stöd i framgång och motgång. Det blev lite eftersnack på takåsarna med vackra Stockholm som utsikt. Så nu är dagen slut och jag längtar till imorgon och nya spännande kunder på Ylab.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.