Canary Wharf har sin egen stil

Canary wharf är Londons business hub med vita skjortor så långt ögat når. Här har varje bank sin egen skyskrapa och hela området är privatägt. Lägenheterna är som det brukar i London, världens dyraste med andra ord men så läckra!

MAT FÖR FINSMAKAREN

Charmigt område minst sagt och inte minst på grund av kanalen som gör det hela riktigt romantiskt. Dyra krogar med välsmakande mat och helt plötsligt en galleria, eller två som slagits ihop egentligen som bryter trenden. Förvisso finns Tesla och Tiffanys där men annars är det ett riktigt hopkok av butiker på alla möjliga nivåer. När helgen kommer är det nästan som en spökstad (utom i galleriorna som är fulla med besökare från andra delar av stan). När bankerna har stängt stänger även många butiker.

Nåja, ett annorlunda ställe att bo på är det och inte så långt från det pittoreska Greenwich där de mysiga caféerna finns. Men hundparken i Canary Wharf är trots allt speciell med sin hinderbana för hundar.

Jag älskar området hur som helst och fick en härlig promenadhelg nyligen med man och dotter. Vad kan man mer önska sig?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.