Virusattack

on

Just ordet virusattack känns som mitt i prick idag för de senaste dagarna har jag snörvlat och hostat som aldrig förr. Jag träffade 4 kunder som var sjuka i torsdags och vips så åkte jag dit, handtvätt och munskydd till trots.

Aj, aj, aj i halsen

När jag blir sjuk, vilket inte händer särskilt ofta, blir det lite av en problematik eftersom det är svårt att ställa in samtalsterapi när kunder bokat in tåg- och/eller flygresor. Så det fick bli full mundering (påminde om en torrdräkt för dykning) idag för att inte smitta någon.

Väl Omhändertagen

När man varit förskonad från alla möjliga virusattacker blir man mest av allt förvånad när det drabbar en. Men det är inte enbart negativt för maken stannar hemma från Judon, lagar middag och tar hand om mig. Jag för oja mig lite till tror jag för jag gillar att bli omhändertagen.

Så udda att det händer just efter det jag skrivit att man bör vila när man är sjuk….dessa dilemman.

Kommentera