Krossade hjärtan på Vantines Day

on

Just hemkommen från ett Djurgården dekorerat med violfärgade lyktor. Vackert och skönt att snön smält bort så att man kan promenera som folk. Dottern halkade idag och slog i armbågen rejält. Aj, aj, aj. Det gäller att hålla in tentaklerna när man faller men det är lättare sagt än gjort.

Champagne och krossade hjärtan

Det blev Champagne tillställning igen med tre olika varianter och än mer kunskap. Presentatören var kunnig och rolig så man skrattade gott. Hemma igen plockade jag upp de gulliga maränghjärtan som jag fåttav min man. Hur smart var det att lägga dom i väskan? Inte alls så nu har jag krossade hjärtan vilket inte kan vara ett gott tecken.

Vem vill vara en pessimist en dag som denna…..fram med glassen som ska strös med maräng. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.