Nästa trend verkar bli hjärnan

on

Att hjärnan är i ropet har nog ingen missat med tanke på nya TV serien etc. Men även i U.S.A. har man börjat intresserat sig för allt som kan fördröja åldrandet genom att skata gå från kropp till hjärnans omhändertagande. Det har faktiskt gått så långt att Harvard University nu börjar varna för diverse piller och pulver som säljs med löften om att det är bra för hjärnan. Man varnar för att gå på reklamen eftersom det inte finns några bevis för att det fungerar och inte heller har det kartlagts vilka eventuella bieffekter det kan ge.

Personligen tycker jag att det är ytterligare en trend i den eviga jakten på perfekta kroppar och evigt liv. Det är så mycket fokus på just detta att man riskerar att inte leva livet medan det erbjuds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.