Jet Lee på banketten

on

Ikväll var det Opening Cermoni för alla delegater, tävlande och coacher på kung fu VM i Shanghai. Lite avmätt tyvärr och bara fiskrätter ikväll utöver majssoppa och lite grönsaker så det blev till att beställa fries i baren på hotellet efteråt.

Kung Fu stjärnan Jet Lee var på plats med fem bodyguards och det är alltid intressant att se hur många tävlande vill ha lite idoler att se upp till. Han är en av dom. Drömmen om en internationell karriär är vad många tävlande drömmer om varför det är viktigt att engagera sig internationellt.

Annars har det varit en dag full av egon och personer som sätter egna intressen framför sporten. Svaga personer tenderar till att bli rädda för att samarbeta och väljer istället att göra på sitt sätt. Med andra ord, man tar hellre jasägare än utvecklare. Så var det även idag tyvärr och morgondagen med årsmöte lär bli livat.

Annars var det mest glada miner runt bordet. Som alltid lika trist som politiken kan vara lika roligt är det att få träffa idrottsvänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.