Superåret 2019

Jag har bara bra saker att säga om det år som gått. Det har förvisso varit mycket arbete men mitt jobb innehåller så mycket spännande saker och så många intressanta möten. Årets höjdpunkt vara min dotter Nathalies examen från Greenwich University i London. En fin cermoni och rolig tillställning efteråt.

Stolta föräldrar

En annan höjdpunkt var när vår andra dotter Maria valde att böra arbeta på Ylab som Brand Manager och att hela familjen fick fira jul och Anatolis 50-årsdag tillsammans i Hong Kong och Taipei. En händelserik resa med många känslosvall.

The Cheese Cake Factory Hong Kong

Det har blivit en hel del utlandsresor under 2019 utöver alla fram och tillbaka till London. En helt underbar träningsvecka för tidningen M i maj blev något helt annat än vad jag förväntade mig. Dels för att de dryga hundra damer som var med på resan verkligen tyckte om morgnarna med qigong men även för att det blev en riktig nostalgitripp med Workoutpasset som jag höll i traditionell Jane Fonda upplägg. Två av mina instruktörer från Luntis, Marjut och Chatarina var med så det blev riktigt kul.

morgon Qigong
Danslektion med Lets Dance gurun Dermot

Det blev Spanien en omgång till men nu på semester i Sitges som levde upp till allt man hört. Trevligt och vackert var det i alla fall så man fick verkligen vila ut.

En vecka på Wushu VM i Shanghai var spännande som vanligt även om det var ideellt arbete med PR och marknadskommittén. Den största behållningen är att träffa tävlanden och gamla vänner som man känt i många år. Det här året var däremot lite tristare än senast då vi hade 14 tävlande från Sverige plus två domare och två funktionärer. Stort team med andra ord. I år var det ett omvänt förhållande med fyra tävlande och ett helt gäng politrucker och vänner. Inga medaljer blev det heller tyvärr. Förklaringen ligger i att det svenska förbundet nu satsar nationellt och skrotar det internationella. Det går bra med tävlingar på hemmaplan istället.

PR & Marknadskommittén

Det har blivit en hel del marknadsinsatser även här hemma för min del. Ett sexsidigt träningsreportage för tidningen M, talaruppdrag för Väster Götalands Kommun, Svenska Judoförbundet, Golfklubben Sparren med flera utöver alla öppna föredrag på Ylab. Avslutade med en härlig debatt i Sveriges Radio som var en uppföljare till en debattartikel i SvD.

Yvonne och en pinkande hund

Över två tusen sessioner med träning och/eller samtalsterapi har ingått i årets arbete men en och annan fest har man ändå lyckats klämma in, såsom min kamsportsväninna Kickans fest i Uppsala. Så roligt.

Kickan 65 år

Det här är 2019 års händelser som sticker ut men den värdefullaste tiden är trots allt tiden med våra fantastiska kunder. Att få dela motgång och framgång, glädje och sorg med människor som verkligen vill sträva framåt är en ynnest.

Men nu är det dags att sparka ut året 2019 och omfamna nästa decennium. Gott Nytt År alla vänner!

Inspark 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.