Frasse fyller 50

Idag blev det ett märkligt firande som säkerligen många upplevt i dessa coronatider. Man kan ju inte ha en vanlig fest utan får ta det begränsat minst sagt. Vi firade i alla fall Frasse, kollega och medarbetare sedan 18 år tillbaka. Frasse kom till Ylab från sitt arbete som sjukgymnast på geriatrikavdelning på ett av våra sjukhus. Han hade aldrig sett en reformer eller cadillac, helt nytt vid den här tidpunkten, och anställningsprovet blev med dunder och brak.

Frasse 50 år idag

Frasses humor och förmåga att ta allt med en klackspark blev det som avgjorde att både jag och min man kände att vi definitivt ville ha honom på Ylab. Så blev det och åren har gått. Vi tvistade idag om vad han fyllde den där gången då han fick en pulsmätare (även det tidigt) och middag på Grill men jag tror han hade rätt, han var uppenbarligen 32 år då. Vi har även hunnit med en 40-årsfest (då fick han en bok om hur man springer på löpband för män 40+) och en fotbollsjersey. Han hade kommit tillbaka efter ett år som fysio för fotboll i Frankrike. Vi får avvakta med en riktig 50 fest tills nästa år då vi även firar Ylab 20 år.

Hur som helst, en mycket erfaren och kunnig coach som fört med sig många skratt och tokigheter. Minst en vurpa med cykeln varje år och jag tror inte att ett enda år gått utan någon skada. Slet av sig senan till Quadriceps när han spelade fotboll, armfraktur när han cyklade in i en bom, skärsår på underbenet efter att ha gått in i ett bord……..vem klarar detta? Det finns bara en Frasse så stort grattis till dig idag Frasse. Även om vi inte får fira kvällen med dig så skålar vi hemifrån. Hipp hipp!!!

www.ylab.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.