Veckan som gått

on

Det har varit en dramatisk vecka med tanke på att vi inte kunde få hem vår dotter till julafton eller juldagen då min man fyllde år. Fem flygbiljetter och fem nekanden senare kom hon äntligen med ett flyg hem. Nu har hon suttit i karantän en vecka och kunde för första gång gå ut på stan. Skönt att den historien är över och nu får vi se hur resten av 2021 kommer att se ut.

Hemma till sist

Det är söndag och imorgon skulle vi ha börjat rehabba på Ylab igen men vi vågar helt enkelt inte lita på nyårsfirare så vi håller stängt några dagar till. Dagen tillbringades därför med vardagssysslor som en härlig frukost med bagel och morgontidningar innan vi promenerade till Ylab. Vi plockade ner julpynt, tankade ner data och tränade lite svärd innan det var dags att gå hem igen. Vägen gick via NK för att inhandla ett lager kaffebönor (franskrost) innan det blev debut för Sveriges första krysskorsning. En viss skillnad i hur packat det är med folk och tur är det. Nu bär vi hem våra kassar och tar det lugnt resten av dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.