Läskförbud på riktigt?

on

En kommunalpolitiker förbjuder läsk på kommunens äldreboenden. Varför? För att socker är skadligt? För att hon själv går på LCHF kanske? För min del tycker jag att de äldre ska få både vin och röka om de vill. Ät vad ni vill för ni har dragit ert lass i vårt samhälle och bör få njuta så mycket det bara går er sista tid i livet. Dessutom, flera äldre får inte i sig tillräckligt med energi så vad spelar det för roll vad de äter.

Laptop, läsk, vin och god mat till de äldre nu!

Att man tänker med rumpan blir uppenbart när man inser att dessa politiker tror att äldre får bättre hälsa av mindre socker. Vad med att man tar deras autonomi och självbestämmande ifrån dem? Vad gör detta för deras hälsa? Kosttalibaner som den här politikern bör tas ur tjänst och få en alldeles egen utbildning om medmänsklighet, kärlek, trygghet, omtanke, socialt umgänge, autonomi, självkänsla och mycket annat som är betydligt viktigare än socker.

Jag törs utlova att kommunpolitikern inte har en aning om hur mycket socker som är ”skadligt” för äldre. Tror man att dom blir förgiftade?

Ge våra äldre ett värdigt slut på livet. Låt dom festa och ha det kul och slippa LCHF marodörer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.