Minne och romantik

Hur är det möjligt att man glömmer göra något som man av vana gör varje dag? Ja, säg det men det var vad som hände den helg som gick. Jag glömde helt enkelt bort att blogga men det var inte för att livet var ointressant utan snarare tvärt om. Fredag var en maratondag med terapisamtal och därefter promenerade jag och maken runt på stan och hamnade på en restaurang helt spontant.

På lördagen tog vi en tur till Görvelns slott som ägs av några före detta Ylab-kunder Maria och Johan. De äger även Huvudsta Gård och ytterligare ett ställe på Mallis som de just investerat i när Corona slog till. De har i likhet med många småföretagare slitit hårt utan adekvat samhällsstöd och idel ovisshet inför alla regeländringar. Att skjuta upp skatten innebär ju endast att flera företag kan komma att gå omkull senare för när man måste stänga finns utgifterna för hyra med mera kvar även om personal sagts upp.

Vi var i alla fall där för att inhandla lite presentkort för de har attraktiva romantiska upplägg med rum, middag och skumpa som jag tycker mina vänner är värda. De håller öppet med andra ord.

Görvelns Slott

Resten av dagen gick till för att planera en ny anläggning som ska iscensättas till hösten. Lite inköp för söndagens medarbetar middag och utbildning hann vi även med till det event vi hade igår. Det var så trevligt att kunna träffas allesammans – vaccinerade och allt. Charlie kommer tillbaka i höst vilket vi alla sett fram emot och även han verkar vara taggad efter sin föräldraledighet.

Idag har jag suttit med forskningsdata och diverse ansökningar mest hela dagen men med ett litet undantag för fika med barnen som även de vaccinerats med en första dos. Nu ska jag snart ge mig iväg för ett kundmöte ikväll vilket händer ibland. Det är ont om tider en midsommarvecka som denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.