Landat

on

Så var man tillbaka i Sverige igen, förvisso med två dagar kvar av semestern men det känns som att årets korta semester är över ändå. Sista dagen i Barcelona blev betydligt bättre. Vi tog en strandpromenad in till den gamla delen av staden och vidare till shoppinggatorna. Äkta turism med andra ord. Det blev inte så mycket köp mer än ett par träningsskor och 10 par träningsstrumpor. Inte så dumt att ha på lager för de slits snabbt.

Hotel Arts Barcelona

På kvällen firade vi som beräknat och träffade på ett ungt och trevligt svenskt par i baren, som för övrigt var i fastighetsutvecklingsbranschen. Jag tycker alltid att det är intressant att höra om andra områden än sina egna utav de som kan det. På tal om att träffa trevliga människor så var en av flygvärdinnorna en följare sedan flera år och jag hade en riktigt trevlig pratstund med henne och hennes kollega under flighten.

Avslutningen på historien från igår blev till slut bättre än förväntat när hotellet drog av på hotellkostnaden och lite annat för att kompensera för den minst sagt trista starten. De hade insett att det var lite väl mycket som gått snett. Personalen var ju trevlig och tillmötesgående så trist för dom att få ta emot så mycket klagomål (hörde några andra klaga) när det handlar om städ och underhåll. Men, men…. vi kände oss nöjda med deras kompensation i alla fall.

Ser fram emot att börja jobba igen för jag vet att det är många som fått uthärda under de här två veckorna när Ylab haft stängt men imorgon börjar en del coacher igen och jag kommer på onsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.