Kräksjukan aj aj

on

Idag blir det ett kort inlägg eftersom jag just klivit upp ur sängen efter att ha sovit i tre dygn i princip. Nu kan man tala om att vara svag i knäna för det är bra vingligt efter de spykaskader som varit. Jag tror att jag smittades av en man som råkade hälla ett glas vin över mig på Bondfilmen i fredags. En film full med EDI för övrigt som fick det att kännas som att man planerat det så. En svart, en vit, en gammal, en ung, en straight, en gay, en kvinnlig spion, en manlig spion och för första gång fanns det även ett barn med.

Jag håller ut

Nu sitter jag här och känner att jag i alla fall kan tänka klart igen så det går framåt. Tack snälla kropp för att du tog hand om det här eländet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.