Svensk fika igen

Jag har haft en fantastiskt bra semestervecka i Barcelona men som vanligt är det skönt att komma hem igen. Internet ligger nere så igår blev det inget bloggande (det tog ett dygn innan jag kunde inse att jag som vanligt kan gå via min I-phone. Så nu gör jag det för vem vet som är fel på nätet.

Sista frukosten i Barcelona 2022

Det blir lite av en kontrast att gå från frukost i ett soligt Barcelona till inställda flyg och snökaos i Oslo, ja så blev det. Omdirigerade till flyg via Oslo. Nio timmars försening totalt, men men, man lider med flygbolagen dessa coronatider.

Snökaos Oslo

Väl hemma blev det promenad för att handla och självklart kunde man inte motstå en gammal hederlig svensk fika med semla dessutom. Tidigt javisst men man kan ju alltid ät fler när det är fettisdags-semla senare.

Yvonne fikar gladeligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.